Snø Rallarvegen

Rallarvegen Report

Oppdatert 11. August 2023

Oppdateringen etter "Hans". Uværeret passerte i all hovedsak øst for Rallarvegen. Det er ikke skader på veien etter stormen.

Eneste utfordringen er at toget mellom Geilo og Oslo ikke går for øyeblikket. Det går tog mellom Geilo og Bergen, men ikke alle tog. Vi anbefaler derfor å sjekke at togene du har booket faktisk går, og booker om de andre tog hvis toget du skulle tatt er kansellert. Banenor melder om at togene skal gå som normalt over helgen. (men følg med på banenor og vy sine sider for oppdatert informasjon).Haugastøl-Finse

Helt bar, og klar for sykling.

Finse-Hallingskeid

All snøen er smeltet, og veien er farbar for alle.

Det er par strekninger der veien er helt vasket bort, så vi anbefaler å sykle rolig der du ikke har oversikt da store deler av veien plutselig kan være borte rundt neste sving. Det gjennomføres veiarbeid den neste uken her, så vær obs på maskiner på veien.

Som alltid er det bratt og steinete i partier så vi anbefaler ikke små barn å sykle denne strekningen. (se om Rallarvegen for mer informasjon).

Hallingskeid-Vatnahalsen

Bart og klar til sykling. Det er som alltid noen partier som er bratte og steinete, så vi anbefaler å holde farten lav.

Vatnahalsen-Flåm

Fine sykkelforhold hele veien. Det er som alltid bratt til tider og møtende trafikk, så hold farten lav og gå hvis du er usikker.

Sykkelutleie

Vår sykkelutleie i Flåm er åpen daglig fra 8.30-17. Haugastøl er åpen fra 08-18. Finse fra 08.00-13.00 (senere etter avtale).

Bestilling av leiesykkel med henting på Haugastøl og Finse gjøres direkte herAnnen informasjon:

Vi oppfordrer sterkt til å ta hensyn på sykkelturen. Du sykler gjennom et vernet område med et rikt dyreliv og kulturminner. Alt du tar med deg på turen, skal du også ta med tilbake. Ønsker du å telte underveis ta hensyn til naturen, dyreliv og hytter.

Rallarvegen er i stor grad usikret, og det er til tider høyt ned. Hold tempoet nede, og vær observant. Bruk tid, og få med deg alt underveis.