Rallarvegen Klevagjelet

Sykkelpakker Rallarvegen

Frister det å komme til dekket bord? For å gjøre det enklest og rimeligst for våre gjester vi tilbyr komplette pakker med overnatting, leiesykkel og togbilletter. Rett og slett alt du trenger for å få en uforglemmelig tur på Rallarvegen.

Sykkelpakkene er et ypperlig alternativ også for større grupper og firmaer, da man fint kan justere sykkeldistansene utifra hvor langt den enkelte vil sykle. Med Haugastøl som base under hele oppholdet slipper du å sykle med noen annen bagasje enn en dagstursekk.

..

Rallarpakken

Sesong: 6.Juli - 18.September

Varighet: 2 netter/3 dager

Pakken inkluderer:
To overnattinger på Haugastøl.
To dager sykkelleie inkl innlevering i Flåm. (Rallar Haugastøl) (det er ikke mulig å benytte egen sykkel i pakken)
En togbillett fra Haugastøl til Finse eller Hallingskeid.
En togbillett fra Flåm til Haugastøl. (inkludert Flåmsbana)

Bestill

Vår mest populære pakke!

Pakken inkluderer to overnattinger, to dager sykkelleie og togtransport. Kort og godt alt du trenger for å sykle hele Rallarvegen på to dager. Haugastøl er din base under hele oppholdet. Dette gjør at man er svært fleksibel i hvilke distanser man vil sykle, og når man vil sykle de. Det er mange måter å legge opp denne pakken men vår anbefaling er som følgende:

Dag 1: Ankomst Haugastøl ettermiddag/kveld. Ankommer man tidlig er det mulighet for å låne sykkel for å sykle mot Finse. Overnatting i valgt leilighet.

Dag 2: Utlevering av leiesykkel på Haugastøl, tog til Finse/Hallingskeid på morgenen. Sykle til Flåm, innlevering av sykkel på vår utleie i Flåm. Retur med Flåmsbana/Bergensbanen til Haugastøl. Ny overnatting i leilighet.

Dag 3: Mulighet for å låne sykkel for å sykle mot Finse. (hvis man ikke syklet dag 1) Eventuelt ta en fottur i en av våre to flotte nasjonalparker Hallingskarvet og Hardangervidda. Utsjekk fra leilighet.

Priser starter på 3260,- per person. (pris avhenger av type leilighet, sykkel og tidspunkt du ønsker å sykle). For alle priser og muligheter klikk på bestill under.

Bestill

(velg 2 netter mellom 6. Juli og 18. September for å få opp priser på Rallarpakken, etter dette er det ikke mulig å booke pakker.)


Minipakke

Sesong: 1.Juli - 18.September

Varighet: 1-2 netter

Pakken inkluderer:
En eller to overnattinger på Haugastøl. (avhengig av hva du booker)
En dag sykkelleie inkl frakt av sykkel til Finse. (Rallar Haugastøl) (det er ikke mulig å benytte egen sykkel i pakken)
En togbillett fra Haugastøl til Finse.

Bestill

Har du lyst på en smakebit av Rallarvegen?

Turen er perfekt for familier med små barn, eller for de som ikke er så vant til å sykle og ønsker en rolig introduksjon til Rallarvegen. Dette er strekningen på Rallarvegen som er minst krevende siden kvaliteten på veien er god uten lange steinete partier.

I denne pakken sykler man strekningen Finse-Haugastøl. Turen er 28 km med start 1222 over havet på Finse, og avsluttes 1000 moh på Haugastøl. Det gjør at turen stort sett går flatt og nedover.

Turen tar som regel 2-4 timer i rolig tempo, men det er mulig å stoppe underveis å gå fotturer eller et forfriskende bad i smeltevannet fra Hardangerjøkulen for å gjøre det til en heldagstur. Det er også god tid til en stopp på Rallarmuseet på Finse for å lære mer om historien om Rallarvegen.

Om man ønsker å forlenge sykkelturen i denne pakken kan man sykle fra Finse til Fagernut (høyeste punktet på Rallarvegen) og snu tilbake til Finse og så tilbake til Haugastøl. Total sykkeldistanse blir da 50km.

Pakken inkluderer overnatting, leiesykkel (modellen Rallar Haugastøl) i en dag og togbillett Haugastøl-Finse for person og leiesykkelen.

Toget i pakken har avgang fra Haugastøl 10.27.

Middag og frokost kan bookes i pakken. Alle leiligheter har fullt utstyrt kjøkken, så det er også mulig å lage alle måltider selv i leiligheten.

Pakken kan bookes med enten en eller to overnattinger på Haugastøl. (I helger i August og September må det bookes min to overnattinger).

Priser starter på 1465,- per person. (pris avhenger av type leilighet, sykkel og tidspunkt du ønsker å sykle). For alle priser og muligheter klikk på bestill under.

Bestill


Andre pakker

Vi har desverre ikke andre pakker eller mulighet for å skreddesy pakker utenom pakkene over.

Ønsker du å overnatte andre steder enn hos oss, eller kun leie sykkel må du booke elementene i turen din separat. Priser og muligheter for kun sykkelleie finner du her. Informasjon og booking av overnatting på Haugastøl her.