Rallarvegen Klevagjelet

Sykkelpakker Rallarvegen

Frister det å komme til dekket bord? For å gjøre det enklest og rimeligst for våre gjester vi tilbyr komplette pakker med overnatting, leiesykkel og togbilletter. Rett og slett alt du trenger for å få en uforglemmelig tur på Rallarvegen.

Sykkelpakkene er et ypperlig alternativ også for større grupper og firmaer, da man fint kan justere sykkeldistansene utifra hvor langt den enkelte vil sykle. Med Haugastøl som base under hele oppholdet slipper du å sykle med noen annen bagasje enn en dagstursekk.

..

Rallarpakken

Sesong: 1.Juli - 13.September

Varighet: 2 netter/3 dager

Pakken inkluderer:
To overnattinger på Haugastøl.
To dager sykkelleie inkl innlevering i Flåm. (Rallar Haugastøl Classic)
En togbillett fra Haugastøl til Finse eller Hallingskeid.
En togbillett fra Flåm til Haugastøl. (inkludert Flåmsbana)

Bestill

Vår mest populære pakke!

Pakken inkluderer to overnattinger, to dager sykkelleie og togtransport. Kort og godt alt du trenger for å sykle hele Rallarvegen på to dager. Haugastøl er din base under hele oppholdet. Dette gjør at man er svært fleksibel i hvilke distanser man vil sykle, og når man vil sykle de. Det er mange måter å legge opp denne pakken men vår anbefaling er som følgende:

Dag 1: Ankomst Haugastøl ettermiddag/kveld. Ankommer man tidlig er det mulighet for å låne sykkel for å sykle mot Finse. Overnatting i valgt leilighet.

Dag 2: Utlevering av leiesykkel på Haugastøl, tog til Finse/Hallingskeid på morgenen. Sykle til Flåm, innlevering av sykkel på vår utleie i Flåm. Retur med Flåmsbana/Bergensbanen til Haugastøl. Ny overnatting i leilighet.

Dag 3: Mulighet for å låne sykkel for å sykle mot Finse. (hvis man ikke syklet dag 1) Eventuelt ta en fottur i en av våre to flotte nasjonalparker Hallingskarvet og Hardangervidda. Utsjekk fra leilighet.

Pris for barn i alderen 12-15 år med barnesykkel er 1595,- for pakken. Ønsker man modellen Rallar Haugastøl til barnet er prisen 1840,- Vi anbefaler ikke å sykle hele veien med yngre barn, så det er derfor ingen pakkepris på dette. Skulle du allikevel ønske det, kan dere ta kontakt med oss.

Rallarpakken har tidligere inneholdt middag, frokost og matpakke. Grunnet COVID19 situasjonen har vi i 2020 sesongen tatt maten ut av pakken og redusert prisen. Vi vil ha tilbud om både middag og frokost, men i en enklere form. Klikk her for å lese mer

Det er fullt kjøkken i alle leiligheter, så det er mulighet for å lage egen mat om man ønsker det. Se tabell under for alle priser.

Sommer/midtuke høst Helg høst
1 voksen Leilighet type A 4600 Min 2 pers
2 voksne Leilighet type A 3500 4400
Leilighet type B 3900 4800
3 voksne Leilighet type A 3245 3900
Leilighet type B 3500 4300
4 voksne Leilighet type A 3100 3900
Leilighet type B 3400 4000
6 voksne Leilighet type D 3200 3750
8 voksne Leilighet type D 2950 3650
Alle priser i norske kroner
Med mulighet for prisendringer


Prisen gjelder per person (voksen) med gitt antall personer i hver leilighet.

Sommer pris gjelder alle dager fra 1. Juli til 22. August og opphold mellom Søndag og Torsdag fra 23.August til 13. September.(se under) .

Helg høst pris gjelder ankomst Torsdag, Fredag eller Lørdag fra 22. August til 13. September

Alle Rallarpakker inkluderer togbillett til Finse og retur Flåm til Haugastøl.